Sprog

Tysk B1

Tysk B1 - øvet niveau

Vi lægger vægt på det talte sprog og tager kun fat på grammatik i takt med, at vi har brug for det for at tale. Desuden udvider vi vores viden om de tysktalende lande og interessante rejsemål.

Du kan tilmelde dig nederst på siden.

Hvorfor burde man i dag lære tysk?

100 million europæer har tysk som modersmål! Tyskland er med 80 mio. indbyggere Vesteuropas største land og Danmarks vigtigste eksportmarked. Desuden byder Tyskland, Østrig og Schweiz på f.eks. romantiske landskaber, et par af verdens mest spændende metropoler, et fascinerende kulturliv og en velkommen gastronomi. Og tysk behøver ikke være svært.

Hvilket niveau er undervisningen på?

Kurset er for deltagere, der allerede kan deltage i kortere, enkle samtaler på tysk om emner fra hverdagen. Det er ikke nogen forudsætning, at man allerede kan tale tysk fejlfrit, men man burde allerede ved holdets start kunne formulere enklere sætninger i nutid (præsens) og førnutid (perfektum) og forstå nemme tekster.

Kursets indhold

Vi udbygger vores ordforråd og øver os i at bruge det tyske sprog gennem øvelser, således at vi kan anvende sproget sikrere, f.eks. på rejser, på arbejdspladsen eller når vi møder tysktalende. Vi forsøger at tale om vores personlige interesser, hverdagsemner, alment interessante emner og rejseoplever.

Vi læser kortere tekster, dog ingen roman eller novelle. Desuden tager vi hånd om væsentlige grammatiske regler, i det omfang vi virkeligt har brug for dem for at tale. Vi beskæftiger os derudover med interessante rejsemål, samt de tysktalende landes kultur og samfund.

Undervisningen handler om det talte sprog. Kursister, der også ønsker at gennemføre skriftlige øvelser, gives individuelt mulighed til det.

Materiale

Oplyses ved undervisningens start.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
391340
tor 28-02-19 11:25
FOF-Huset
Mareike Kanafani
14 gange
Kr. 1120
383342
tor 04-10-18 11:25
FOF-Huset
Mareike Kanafani
15 gange
Kr. 1495