Tegning og maling

Tegnekurser og malekurser for alle i Gentofte

Vil du lære at tegne og male? Så tilmeld dig et tegnekursus eller malekursus hos FOF Gentofte. Vi har både kursister der maler og tegner af ren interesse og kursister, der ønsker at søge ind på de kunstneriske uddannelser.  Der er derfor plads til alle på vores kurser. Se mere i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig.

Lær at tegne eller male – for begyndere og øvede

Uanset om du er begynder eller øvet, vil du kunne få noget ud af et tegnekursus eller malekursus. Som begynder vil du lære hvordan din tegning får det rette perspektiv og hvordan du tegner forskellige former for motiver. På vores malekursus vil du lære hvordan du får dybde i dit maleri, eller hvordan du maler det gode portræt. For øvede vil vi arbejde med forskellige teknikker og skabe udtryk, spændende kontraster og mere dybde.

På de fleste hold får du både fælles undervisning og individuel vejledning, så du lærer at gengive det sete, så det ligner.

Læs mere

Alsidige kurser i tegning og maling

Vi arbejder med opstillinger, modeller, croquis og landskaber. På kurserne vil vi også male og tegne i fri hånd, ligesom du kan lære at bruge både akvarel og akrylfarver, blyanter, kul, tusch, pastel eller oliekridt.  Vores kurser i tegning og maling har derfor det hele, så hvis du har interessen for kunst, så tilmeld dig med det samme. 

Hvor afholder i kursus i tegning og maling?

Vi afholder malekurser og tegnekurser i Gentofte, på FOF-huset i Ordrup. Du kan se tidspunkt og placering under de enkelte hold, hvor du også kan læse mere om undervisningen. Du kan også læse mere i vores katalog.

Tilmeld dig et af vores tegnekurser og malekurser

Hvis du er interesseret, så tilmeld dig et af vores kurser i tegning og maling nedenfor, eller under rubrikkerne til venstre. Hvis du har spørgsmål, så kan du altid kontakte FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk

Tegning og maling

Decoupage

Tegning og maling

Kalligrafi og Sumi-e

Tegning og maling

Porcelaensmaling

Tegning og maling

Tegning og maling v Joachim Fiil

Tegning og maling

Tegning og maling paa Glyptoteket

Tegning og maling

Tegning v Stine Lindenborg

Lær at tegne klassisk tegning med Stine Lindenborg. Læs mere om holdet ved at trykke på Info.
Tegning og maling

Eksperimenterende tegning og collage V/Marie Engelsvold

Tegning og maling

Akvarel v/Mette Wille

Tegning og maling

Tegning og maling v/Ole Tandrup

Tegning og maling

Akvarel og pastel v/Inge Hornung

Tegning og maling

Akvarel v/Ulla Høst

Tegning og maling

Tegning og maling v/Charlotte Hoff