Tegning og maling

Tegnekurser og malekurser for alle

Vil du lære at tegne og male? Et tegnekursus og malekursus hos FOF Gentofte, er for alle. Vi Vi har både kursister, der maler og tegner af ren interesse og kursister, der søger ind på de kunstneriske uddannelser. Så uanset dit niveau, kan du tilmelde dig et malerkursus eller tegnekursus for begyndere og øvede.

På vores kurser kan du lære, hvordan din tegning får det rette perspektiv, hvordan du får dybde i dit maleri, eller hvordan du maler det gode portræt. På de fleste hold får du både fælles undervisning og individuel vejledning, så du lærer at gengive det sete, så det ligner.

Læs mere

Alsidige kurser i tegning og maling

Vi arbejder med opstillinger, modeller, croquis og landskaber. På kurserne vil vi også male og tegne i fri hånd, ligesom du kan lære at bruge både akvarel og akrylfarver, blyanter, kul, tusch, pastel eller oliekridt. Vores kurser i tegning og maling har derfor det hele, så hvis du har interessen for kunst, så tilmeld dig med det samme.

Tilmeld dig et af vores tegnekurser og malekurser

Tilmeld dig et af vores kurser i tegning og maling nedenfor, eller under rubrikkerne til venstre. Du kan se de aktuelle hold her på siden, eller i vores katalog. Vi afholder malekurser og tegnekurser i Gentofte, på FOF-huset i Ordrup.

Tegning og maling

Akvarel og maleri v/Mette Wille

Tegning og maling

Sommervaerksted

Tegning og maling

klassisk tegning V/Joachim Fiil

Tegning og maling

find dit eget billedudtryk V/Marie Engelsvold

Tegning og maling

Akvarel og pastel v/Inge Hornung

Tegning og maling

Akvarel for letøvede og øvede v/Ulla Høst

Tegning og maling

Tegning og maling v/Ole Tandrup

Tegning og maling

Tegning og maling v/Charlotte Hoff