Tegning og maling

Akvarel og Illustration v/Mette Wille

Kursus i akvarelmaling og illustration – slip kreativiteten løs

FOF Gentofte tilbyder kurser i illustration og akvarelmaling. Kurserne er for dig der gerne vil lære hvordan man illustrere tekster og skaber spændene akvarelmalerier. Kurserne er for begyndere, og kræver ingen forudsætninger. Se mere nedenfor, eller tilmeld dig i menuen.

Lær at skabe spændende akvarelmalerier

Vores kursus i akvarelmaling vil gøre dig klogere på denne maleform, og teknikkerne bag. Kurset vil være en blanding af teori og praksis, hvor du lærer mere om betydningsfulde akvarelmalere, samtidig med at du lærer teknikkerne at kende. I løbet af akvarelkurset vil du dykke ned i forskellige former for udtryksformer og teknikker, og prøve kræfter med at skabe dine egne malerier.

Kursus i illustration – arbejd med dit personlige udtryk

Hvis du vil lære at skabe spændende og flotte illustrationer til tekster, er vores illustrationskursus noget for dig. Lær at skabe spændende og flotte illustrationer til tekster. Igennem øvelser vil du prøve kræfter med forskellige illustrationsteknikker og tilgange. Du lærer at bruge tusch og blyant, og igennem øvelserne vil du arbejde med dit personlige udtryk og din personlige streg.

Du vil få individuel vejledning, så uanset dit niveau kan du arbejde med udtryksformer og teknikker. Underviseren er billedkunstner og kunstformidler.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle der er interesserede i at lære at tegne og male, kan deltage. Vores malekursus og illustrationskursus er for begyndere og øvede.

Hvor afholdes der kurser i tegning og maling?

FOF Gentofte tilbyder kurser i akvarelmaling og illustration i FOF-huset på Ordrupvej.

Tilmelding til illustrationskurserne og kurserne i maling

Du kan tilmelde dig nedenfor, og under hvert kursus kan du læse mere om undervisningen, underviseren samt tidspunkter for holdstart. Under selve kurset finder du også kontaktoplysninger på underviseren.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt underviseren eller FOF Gentofte tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk