Tegning og maling

Akvarel og pastel v/Inge Hornung

Lær at male på et weekend malekursus i akvarelmaling og pastel

Er du interesseret i at male? eller vil du gerne lære det? Så tilmeld dig FOF Gentoftes weekendkursus i akvarelmaling og pastelfarver. Her vil vi gå i dybden med maling, og se på teknikkerne. Læs videre og bliv inspireret, eller tilmeld dig med det samme nedenfor.

Malekursus for begyndere og øvede

Uanset om du er begynder eller øvet, vil vores weekendkursus lære dig teknikkerne til at male med akvarel eller pastel. Igennem øvelser vil vi male skitser med skiftende motiver, så du prøver kræfter med forskellige teknikker. Begyndere vil lære grundteknikkerne at kende, samt forstå brugen af kompositioner, farver og dybde. Hvis du er øvet, vil der være mulighed for at dykke mere ned i særlige teknikker, som du gerne vil have bedre forståelse for. Vores malekursus vil derfor være individuelt tilpasset, så du får det optimale ud af undervisningen.

Læs mere

Hvor afholdes akvarel og pastelmalerkurset?

FOF Gentofte tilbyder kursus i akvarelmaling og pastel i FOF-huset på Ordrupvej. Under selve kurset nedenfor, kan du læse mere om holdstart og undervisningen.

Tilmelding til malekurserne

Tilmeld dig under dit foretrukne malerkursus nedenfor. Har du brug for yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte FOF Gentofte på tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk