Tegning og maling

Eksperimenterende tegning og collage V/Marie Engelsvold

Bliv kreativt udfordret på et eksperimenterende tegnekursus

Vil du udfordre din kreativitet og forståelse for tegning, skal du tilmelde dig vores eksperimenterende tegnekursus. Her vil vi se anderledes på det at tegne, og lege, med vores udtryk. Er du interesseret, skal du tilmelde dig nedenfor.

Lær at tegne på nye måder

Kurset i eksperimenterende tegning er for dig der gerne vil prøve nye teknikker og metoder af. der fokuseres ikke på klassiske teknikker eller kompositioner, men der leges med former, udtryk og farver. Du lærer at blive inspireret, tænke på at bruge kompositioner, kontraster og forskellige teknikker der understøtter dit personlige udtryk. Der tegnes på både pap, papir og karton med alt fra akryl, akvarel til kuglepinde, kul og stof. Dette kursus i tegning giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet, og se det at tegne og male på en ny måde. Brug det du kan, og lær at udtrykke dig mere personligt.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle der er interesserede i at udfordre deres kreative sider og forståelse for tegning og maling kan deltage. Dette tegnekursus er for begyndere og øvede.

Hvor afholdes kurset i tegning?

FOF Gentofte tilbyder et eksperimenterende tegnekursus i FOF-huset på Ordrupvej. Du kan se de aktuelle tidspunkter her på siden.

Tilmelding til kurset i tegning

Under selve kurset nedenfor, kan du læse mere om undervisningen og underviseren. Tilmelding sker nedenfor, eller i menuen til venstre.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk