Tegning og maling

Tegning v./Anura Thamardt

Kursus i tegning for begyndere

V/Anura Thamardt

Har du altid ønsket at lære at tegne et landskab? På dette sommerkursus får du enkle og nemme trin til at gøre det interessant og ægte på samme tid. FOF Gentofte tilbyder kurser i tegning, til alle der er interesseret i at skabe deres egen kunst. Slip din kreativitet løs og tilmeld dig nedenfor.

Lær at tegne landskaber

Hver sæson tilbyder vi kurser i tegning for begyndere og øvede, så alle kan lære teknikkerne fra bunden, eller prøve kræfter med nye. I denne sæson tilbyder vi to kurser i tegning, hvor du kan lære teknikkerne til at lave spændende landskabstegninger eller portrætter. Kurserne er for begyndere, hvor du vil lære grundteknikkerne bag landskabstegning og portrættegning. På tegnekurset vil du også lære hvordan du gør dine tegninger mere interessante og ægte.

Vil du lære at tegne, og finde din personlige stil, er disse kurser for dig.

Læs mere

Hvor afholdes der kurser i tegning og maling?

FOF Gentofte tilbyder tegnekurser og malekurser i FOF-huset på Ordrupvej.De aktuelle kurser kan du se her på siden.

Tilmelding til kurset i tegning

Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter for holdstart, og under selve tegnekurset læse mere om undervisningen.Tilmelding kan ske under selve holdet nedenfor.

Hvis du er interesseret, kan du tilmelde dig et, eller flere af kurserne. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt FOF Gentofte tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk