Tegning og maling

Grundkursus i tegning og maling

Grundkursus i tegning og maling

Lær at tegne og male

Få en grundlæggende introduktion til tegning, lys- og skyggelægning, komposition og farvelære. På kurset præsenteres du for forskellige grundlæggende tegne/malemåder og -teknikker. Vi arbejder med kul, blyant, akvarel og/eller akryl efter opstillinger, portræt og landskaber.

Tegn og mal naturalistisk

Når man skal lære at tegne og male, er det nødvendigt at begynde med at gengive sine motiver naturalistisk. Man træner derved bevidst sine sanser og øger evnen til at se og opfatte rum og form. Abstrakt maleri er i modsætning til, hvad mange tror, en kunstform, der bygger videre på – eller oven på - den naturalistiske. Så før man kaster sig over det abstrakte, skal man kende til de klassiske naturalistiske metoder. De danner udgangspunktet for de alle bildende kunstarter.

Vi lærer at tegne i perspektiv, og vi lærer at lægge skygger, sådan at rumfornemmelsen i billedet opstår. Med farvelæren får du en forståelse for, at også sammensætning af farver giver dynamik og dybde i billedet på subtile måder. Du lærer at sammensætte din egen palet og skabe dine egne kompositioner.

Undervisningsformen varierer mellem tegne-/maleøvelser og fælles billedgennemgang.En materialeliste vil blive tilsendt inden kursusstart.

Grundkurset i tegning og maling henvender sig til begyndere og lettere øvede.

Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte kursusholderen.Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
391617
man 18-02-19 09:30
FOF-Huset
Charlotte Hoff
14 gange
Kr. 2095