Ture og Rundvisninger

Kom på spændende ture med FOF Gentofte hver sæson

Hvis du kan lide oplevelser, ture og udflugter, så er FOF Gentofts turprogram noget for dig. Der er rig mulighed for at komme på mange spændende og oplevelsesrige ture, og opleve kunst, kultur, arkitektur, haver, slotte og meget mere. Du kan læse om vores ture nedenfor, eller du kan tilmelde dig på et af de enkelte hold, ved at klikke dig videre i menuen til venstre.

Kom med på spændende ture til København

FOF Gentofte tilbyder i foråret og sommeren 2018 mange spændende rundvisninger, guidede ture og byvandringer. I denne sæson tilbyder vi historiske ture i København med Allan Mylius Thomsen samt rundvisninger på BLOX før det åbner. Du kan også komme med på en tur til København, hvor vi ser på den nye, og nyere, arkitektur. Som altid har vi mange ture til spændende steder som Frederiksberg Slot, Frimurerlogen eller til Tivoli.

Læs mere

Tag med på tur og se aktuelle udstillinger

Er du mere til kunst og kultur, så kom med på ture til Kronborg eller Øregaard Museum, hvor vi ser på aktuelle udstillinger.

FOF Gentofte har ture for alle

I FOF bestræber vi os på at arrangere ture og rundvisninger til de steder og udstillinger, der er spændende og aktuelle. Vi bestræber os på at finde spændende seværdigheder i Gentofte, København og andre steder, som kan vække din interesse. Vores ture og udflugter vil være en blanding af både rundvisninger og guidede ture. Så uanset om du kan lide arkitektur, kunst og kultur, så er der en tur eller rundvisning for dig.

Du kan se det aktuelle program i menuen til venstre, og har du spørgsmål kan du altid kontakte os. Vi hjælper gerne med spørgsmål om vores ture og rundvisninger.

Ture og Rundvisninger

DAC og Københavns byudvikling

Ture og Rundvisninger

Byvandring med Allan Mylius Thomsen

Ture og Rundvisninger

Besøg stederne

Ture og Rundvisninger

Kunst

Ture og Rundvisninger

Haver