Ture og Rundvisninger

Kom på spændende ture med FOF Gentofte hver sæson

Læs mere og tilmeld dig nedenfor og orienter dig øvrige tilbud i menuen til venstre.

Glæd dig til mange nye oplevelser, ture og rundvisninger i 2019.

Hvis du kan lide oplevelser, ture og udflugter, så er FOF Gentoftes turprogram noget for dig. Der er rig mulighed for at komme på mange spændende og oplevelsesrige ture, og opleve kunst, kultur, arkitektur, haver, slotte og meget mere. Du kan læse om vores ture nedenfor, eller du kan tilmelde dig på et af de enkelte hold, ved at klikke dig videre i menuen til venstre.

Kom med på spændende ture til København

FOF Gentofte tilbyder i efteråret 2019 mange spændende rundvisninger, guidede ture og byvandringer. I denne sæson tilbyder vi historiske ture i København med blandt andet Flemming Jerk og Allan Mylius Thomsen samt rundvisninger i København med Frederik Lindskov. Du kan blandt andet opleve Københavns nye skibakke, Mærsktårnet, Carlsberg-kvarteret og Nordhavnen, hvor vi oplever den nye arkitektur. Som altid har vi mange ture til spændende steder som Tivoli, ambassader og meget mere, hvor vi har arrangeret en speciel oplevelse for dig.

Læs mere

FOF Gentofte har ture for alle

I FOF bestræber vi os på at arrangere ture og rundvisninger til de steder og udstillinger, der er spændende og aktuelle. Vi bestræber os på at finde spændende seværdigheder i Gentofte, København og andre steder, som kan vække din interesse. Vores ture og udflugter vil være en blanding af både rundvisninger og guidede ture. Så uanset om du kan lide arkitektur, kunst og kultur, så er der en tur eller rundvisning for dig.

Du kan se det aktuelle program i menuen til venstre, og har du spørgsmål kan du altid kontakte os på tlf: 3963 7010 eller mail: fof-gentofte.dk. Vi hjælper gerne med spørgsmål om vores ture og rundvisninger.

Ture og Rundvisninger

Arkitektur og byudvikling

Ture og Rundvisninger

Byvandringer

Ture og Rundvisninger

Besøg stederne

aktuelle udstillinger rundvisninger FOF Gentofte
Ture og Rundvisninger

Kunst

Svampetur med FOF Gentofte
Ture og Rundvisninger

I haver og hegn

Ture og Rundvisninger

Med bus

Ture og Rundvisninger

Slotte og Hoteller