Web | Foto

Kurser i LinkedIn, kurser i Wordpress og fotokursus

Kursus i Hjemmeside/Blog og workshop i LinkedIn 

FOF Gentofte tilbyder kurser til alle, der gerne vil være bedre til at arbejde med hjemmesider og lave din egen blog. Er du interesseret i at lære dit kamera at kende i stedet, så tilbyder vi også et kursus i film og foto. Vi tilrettelægger undervisningen så alle kan være med. Vil du istedet optimere din LinkedIn-profil, for at præsentere dig bedst muligt, kan vi i efteråret tilbyde intensiv workshop og rådgivning hos Sys Vecht. Vi tilbyder også workshop i LinkedIn for begyndere. 

  • Hjemmeside / blog – For dig, der gerne vil lære at sætte din egen hjemmeside eller blog op i Wordpress. Her lærer du at styre og opdatere den, for at du i sidste ende selv kan arbejde videre med den.
  • LinkedIn - For dig, der ønsker at holde dig opdateret på LinkedIn, bruge LinkedIn til jobsøgning og til personlig brandring og netværk.

Kursus i Fotografi - fotokursus

Vores fotokurser hjælper dig med at forstå dit spejlreflekskamera. Du lærer at bruge kameraet, forstå dets opbygning og hvordan du tager billeder med automatiske programmer samt manuelt indstillede programmer. Du lærer at forstå dit kamera og dermed tage bedre billeder. vores fotokursus er for begyndere, som gerne vil lære at tage bedre billeder.

Læs mere

Praktiske oplysninger om vores Wordpress-kursus, LinkedIn - workshops og fotokursus

Vi afholder IT kurser, filmkurser og fotokurser i Gentofte, i FOF-huset på Ordrupvej. De aktuelle tidspunkter kan du se under det enkelte hold. Du kan få mere information om de enkelte hold i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig.

Egen PC eller Mac medbringes. På kurser i foto og produktion af film medbringes eget udstyr. Der må påregnes udgift til undervisningsmateriale, kr. 50 pr. person.

Har du spørgsmål til et kursus?

Du er altid velkommen til at kontakte FOF Gentofte på tlf 3963 7010 eller på mail: fof@fof-gentofte.dk, hvis du har et spørgsmål.

Web | Foto

LinkedIn

Web | Foto

Foto