Hvem kan deltage?

Hold for alle

FOF Gentofte har hold og kurser til alle aldre. Ligefra fødselsforberedelse, babysvømning og hold for børn til hensyntagende motionshold og hold for seniorer - og til alle her imellem. Se vores store udvalg af hold og kurser her på vores hjemmeside.

FOF Gentofte dækker følgende områder:

2820 Gentofte

2870 Dyssegård

2900 Hellerup

2920 Charlottenlund

2930 Klampenborg

Deltagere fra andre kommuner

Deltagere fra andre kommuner er velkomne i FOF Gentofte, idet vi tager højde for, at det i forbindelse med en revision af Folkeoplysningsloven er vedtaget, at deltagere, som melder sig til undervisning uden for hjemkommunen, har pligt til at oplyse CPR.NR. (§ 43, stk. 5).

Er kurset overtegnet, eller er der ikke tilstrækkelig tilslutning, vil De få besked herom pr. mail og/eller med post med tilbud om deltagelse på andre af vore kurser.

Adgangsforhold for handicappede

FOF Huset
Rampe ved hoveddør. Elevatormål: B.: 1,1m, D.: 1m, H.: 2,2m. Døråbning 78 cm

Øregaardssalen, Gentofte Hovedbibliotek

Niveaufri adgang/teleslynge/handicaptoilet/automatisk døråbning

Kildeskovshallen
Svømmehallen tilbyder adgang for selvhjulpne handicappede til 50-m og babybassinet.
Ved indgang gennem handicapdøren findes et herre- og et dameomklædningsrum, med kørestol og rollator til afbenyttelse.
Handicapdøren er beliggende ved indgang A. Adgangskort til handicapdøren kan bestilles ved at sende mail til Kildeskovshallen på kildeskovshallen@gentofte.dk., eller købes i billetsalget.
Kildeskovshallen tilbyder borgere med handicap at benytte lift til/fra baby/varmvands bassinet og stiller personale til rådighed to gange om ugen.

Læs mere her

Skovshoved Idrætsforening
Der er et trin ved indgangen, som dog let forceres. Til gymnastiksalen på 1. sal er der elevator.

Ordrup Skole
Ordrup skole har ingen muligheder for handicappede. Der findes mange trapper og ingen elevator eller andre hjælpemidler.

Gentofte Hospital

Der er en del parkeringspladser for handicappede på hospitalets område. Pladserne er tidsubegrænsede. Gyldigt parkeringskort for handicappede skal placeres i bilens forrude. Læs mere her, hvor du også kan se kort over handicappladser på hospitalet.

Strandlund
Der er gode forhold for handicappede med både rollator, kørestole og gangstativer. Der er blandt andet skydedøre, elevator og handicaptoiletter.

Ordrup Gymnasium - foredragssal/kantine

Der er gode forhold for handicappede i kørestol, samt for rollator og gangstativ. Handicaptoilet.