FOF Gentofte fejrede 50 års jubilæum

Rytteriet underholdte til jubilæet
Rytteriet aflagde Ordrup Parken et besøg til jubilæet. Se det underholdende indslag (28 min.) nedenfor og husk, at Rytteriet vender tilbage til Bellevue Teateret d. 20/1-2015 med deres show.

Den heldige vinder

Lone Scheibelein blev den heldige vinder af FOF Gentoftes konkurrence i anledning af 50 års jubilæet, hvor præmien er en uges rejse for 2 personer til Gotland. Den glade vinder elsker at rejse og glæder sig til denne tur, som foregår i maj 2015 med Bente Hatting Gjelten som inspirerende rejseleder.

I forbindelse med FOF Gentoftes 50 års jubilæum bragte Villabyerne en flot artikel som blandt andet omhandlede udviklingen af fremtidens FOF Gentofte. Læs artiklen her.

Billeder og video fra festdagen
Den store 50 års jubilæumsfest løb af stablen d. 26/9-14 i Ordrup Park. Til anledningen var der stillet en hoppeborg op til de mindste og på scenen stod Rytteriet, Be Sharp - Ordrup Gymnasiums kor, ManBand og Scarlet Pleasure for underholdningen. Derudover blev FOF-prisen uddelt af borgmester Hans Toft til Experimentariums direktør, Asger Høeg. 
Se billeder fra dagen nedenfor. Her ligger også en kort film (3,5 min.) med et sammendrag fra dagen: