Foredrag med Gitte Jørgensen

Ved du, at du kan styrke din egen lykkemuskel? Ved du, at lykke, glæde og indre tilfredshed for de fleste af os ikke bare er noget, vi automatisk har – det er en tilstand, vi må vælge, skabe og optræne?
Den gode historie er, at det kan lade sig gøre! Uanset dit udgangspunkt i livet – og din nuværende situation – er der håb at hente. Vi kan alle sammen få livet til at føles bedre. Vi kan alle få det bedste ud af de betingelser, ressourcer og omstændigheder, der er omkring os. Det kræver ”bare”, at vi har en portion inspiration, noget viden og nogle gode håndterbare redskaber.
Du vil i foredraget få en introduktion til begrebet ”lykke” og dernæst blive præsenteret for forskellige veje til at fylde på den indre ”lykkebeholder”.
Gitte Jørgensen har selv været på en indre rejse, hvor hun skridt for skridt har bygget sin egen tilfredshed og glæde op, og hun vil undervejs også dele ud af sine erfaringer.
Foredraget er dynamisk, afvekslende og handlingsorienteret. Du vil gå hjem med lavpraktiske værktøjer, så du straks kan komme i gang med at slippe mere lykke ind i dit liv.
Gitte Jørgensen er forfatter til Simple Living, Pippi Power og Når sjælen kalder
Holdlisten er ikke tilgængelig - System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at FOF_LESS_Controls_ClassGroup_ClassList.PopulateRptClassGroup()