Skanderborg Debatforum

"I Kurts kølvand" - Erik GuldagerBeretningen om de mange konsekvenser der følger med, når en af verdens højest rangerende på Al-Quedas dødslister kommer på galleri med sine tegninger.
Erik Guldager fra Art International Luxembourg – tidligere Galleri Draupner Skanderborg – har gennem 9 år været Kurt Westergaards gallerist og har blandt andet udstillet den verdensberømte og berygtede
Muhammedtegning.
Vi er med fra start og gennem et hæsblæsende forløb med PET og Islamisk Stat som nære følgesvende. Biljagter, bombetrusler, bevæbnede vagter og bodyguards var blot en del af hverdagen – ligesom vi kommer rundt i Europa og USA med CIA og FBI agenter.
Konsekvenserne er talrige, både alvorlige og til tider utroligt morsomme, når en kunstner maler, digter, synger, danser eller tegner noget, andre ikke ønsker skal frem.
Godt én time med fuld fart på fortalt af manden, der har arbejdet tæt med tegneren og kunstneren Kurt Westergaard. Ligesom vi ser flere interessante eksempler på Kurt Westergaards kunst samt hører om ting, der ikke har været fremme før.
Der bliver rig lejlighed til at spørge ind undervejs og efterfølgende.


Billetpris: 100 kr.

Tirsdag 27. februar kl. 19.00

Kulturhuset

Billetbestilling hos Skanderborg Bibliotek, tlf. 87 94 29 60.