Thailandsk mad i det danske køkken

Få ny inspiration til din madlavning. Nem og lækker mad til hverdag og fest. Let og billigt at lave.

Hvis retter med chili, hvidløg,ingefær, kokosmælk, ris eller nudler er noget, du kunne tænke dig at lave, så er dette madlavningskursus lige noget for dig. Du lærer, hvordan du selv sammensætter retter og du lærer at anvende thailandske krydderier. Du lærer også at laveernæringsrigtig og kaloriefattig mad. Som en del af kurset lærer du, hvor du køber ingredienserne og mange af ingredienserne bruges i former for naturmedicin.

Pris for råvarerne er kr. 85,- pr.gang.

Hold 16

v/ Waraporn Larsen

I husholdningslokalet på Niels Ebbesen Skolen.

Onsdag kl. 18.00-20.45.

Kurset, som er for både begyndere og  fortsættere, kører hver anden uge i alt 6 gange: 18 lektioner.

Pris: 630 kr.

Beg. 8. feb. og fortsætter 22/2, 8/3, 22/3, 5/4 og 19/4.