Thailandsk mad i det danske køkken

Få ny inspiration til din madlavning. Nem og lækker mad til hverdag og fest. Let og billigt at lave. Hvis retter med chili, hvidløg, ingefær, kokosmælk, ris eller nudler er noget, du kunne tænke dig at lave, så er dette madlavningskursus lige noget for dig. Du lærer, hvordan du selv sammensætter retter og du lærer at anvende thailandske krydderier. Du lærer også at lave ernæringsrigtig og kaloriefattig mad. Som en del af kurset
lærer du, hvor du køber ingredienserne og mange af ingredienserne bruges i former for naturmedicin.

Pris for råvarerne er kr. 85,- pr. gang.

Hold 21

v/ Waraporn Larsen

I husholdningslokalet på Niels Ebbesen Skolen.

Onsdag kl. 18.00-20.45.

Kurset, som er for begyndere, kører 6 gange i alt: 18 lektioner.

Pris: 680 kr.

Beg. 13. sep. og fortsætter 27/9-11/10-25/10-8/11 og 22/11