Foto og billedbehandling

Fang foråret i forrygende flotte fotos

Det spirer og bobler af liv i naturen, når varmen og foråret kommer. Forårsblomsterne vælter op fra skovbunden, insekterne er tilbage og fuglene synger. Der er fantastiske muligheder for at lave forrygende flotte forårsfotos og få pudset din fotokunnen af.

Du behøver ikke vide en masse om fotografering og kameraindstillinger, det lærer du efterhånden, så du tager bedre og bedre billeder hen over de tre kursusgange.

Vi går tæt på forårets blomster, laver smukke nærbilleder, fotografer skovens grønne nuancer og fanger sollyset både tidligt om morgenen, og når solen går ned. Vi indfanger stemninger, farver, lys, liv og alt det, vi forbinder med foråret.

Kom frisk. Hop i forårstøjet og tag ud sammen med en masse andre glade forårs- og fotoentusiaster. Ved din side får du en professionel fotograf, der giver dig tips og råd til, hvad du kan gøre for at netop dine forårsbilleder bliver, som du gerne vil have dem. Første tip: husk fotostativ.

Kurset foregår på i sidste weekend af marts og de to første weekender af april. 

Første kursusgang mødes foregår 12-15 i Østerådalen. Mødestedet er P-pladsen på Over Kæret 9 i Aalborg (Google Maps: 57.023370, 9.913751). 

Anden kursusgang skal vi ud og fotografere omkring solopgang kl. 6.48. Det foregår ved Pebermosen (Google Maps: 57.133133, 10.038848) i Hammer Bakker. Der er mulighed for at parkere på ved shelterpladsen på Møgelmosevej (Google Maps: 57.129648, 10.030709) 

Tredje kursusgang foregår omkring solnedgang 20.14 også i Hammer Bakker. Mødestedet er ved shelterpladsen på Møgelmosevej.