Kurser på Halkær Mølle

Mindfulness - hensyntagende

Vi lever i en verden med konstant forandring, og nogle gange er livet hårdt. Det kan være svært at klare alle forventningerne udefra, men også dem fra os selv, vi kan føle os stressede, ulykkelige, og i tvivl om vores eget værd. 

Mindfulness handler om at være tilstede i nuet, at være med det der er, lære at være i vores følelser og få en forståelse, hvorfor vi får disse følelser, og hvorfor vi handler som vi gør. 

Vi laver yoga lignende øvelser, chi gong og grounding øvelser, som styres med vejrtrækningen. Det vil sige, at når vi er i en øvelse, så bruger vi vejrtrækningen til at slappe af i kroppen, afspænde, åbne op, og mærke os selv, hvilket virker utroligt afstressende. 

Vi slutter altid timen med en skøn guidet meditation. Lad os sammen ændre tilgangen til livet, blive i bedre humør, få mere overskud, og følelsen af tilfredshed og taknemmelighed.


Du kan melde dig til et hensyntagende hold, hvis du har et fysisk eller psykisk handicap, der betyder, at du ikke kan følge et af vores almindelig hold inden for det pågældende emne.

Hensyntagende hold har ikke flere end syv deltagere, så du kan få individuel vejledning i forhold til de gener og skavanker, du har. Ved første mødegang skal der skrives under på en deltagererklæring, hvor du bekræfter, at du er handicappet i forhold til emnet.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
19125062
tir 29-01-19 19:00
Halkær Mølle
Karina Riske
16 lekt.
Kr. 570