Mad

Bliv glad for din surdej

I dag fabriksfremstilles det meste brød, og det gamle håndværk er glemt. 

På dette kursus lærer du om den langsommelige proces i skabelsen af noget nær det perfekte brød - en smag fabrikkerne ikke kan hamle op med. 

Vi bager med surdej og arbejder med koldhævede hvededeje med groft mel. Desuden laver vi også lidt sødt til kaffen. Du får tips om konsistens og variation, så du selv kan gå hjem og eksperimentere videre. 

Medbring en lille bøtte til surdej og noget til at fragte den lækre hjemmebag hjem i og gerne en elektronisk bagevægt. 






Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
19110007
lør 09-03-19 09:00
Vester Mariendal Skole
Mia Thimes
5,5 lekt.
Kr. 395
19110008
søn 10-03-19 09:00
Vester Mariendal Skole
Mia Thimes
5,5 lekt.
Kr. 395