Mad

Fermentering

Fermentering er en ældgammel metode hvor frugt og grøntsager gæres, så holdbarheden forlænges. 
Med fermentering får du nye smage og konsistenser frem i dit køkken, som kan løfte simple retter. 

På kurset vil du få viden om metoderne for fermentering samt erfaringer med selv at fermentere.  

Du lærer blandt andet:
At fermentere på to måder 
Hvordan du ud fra en grundopskrift kan lave dine egne smagssammensætninger 
Betingelserne for at din fermentering lykkes 

Efter kurset sker den rigtige magi hjemme hos dig selv, da det er her de forskellige fermenteringen
skal udvikle sig færdigt, så du efterfølgende kan bruge dem i din madlavning. 

Medbring 4 patentglas på præcis 5 dl (Kan bl.a. købes i IKEA til 12 kr. stk.) 
 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
19110009
tor 25-04-19 17:00
Vester Mariendal Skole
Mia Thimes
3,5 lekt.
Kr. 365