Mad

Fermenterings workshop

Nyd sensommerens sprøde grøntsager senere på året ved at anvende fermentering.

Vi spiser mange fermenteret fødevarer uden at tænke over det: f.eks. brød, spegepølse og surmælksprodukter. 

Fermentering er en gammel konservering og smagsgivende metode, hvor en fødevare omdannes, som følge af væksten af ønskede mikroorganismer. 

Vi vil på fermenteringsworkshoppen benytte os af grøntsagernes egen naturlige mikroflora af mælkesyrebakterier, som bidrager med en kulinarisk fermenteret smagsoplevelse. Vi skal bl.a. begive os ud i fermenteret sauerkraut/surkål, tomatsalsa og koreansk kimchi.

Medbring ægte patentglas i størrelserne 2 stk. á 1 L, samt 3 stk. á 0,5L. Patentglassene af mærket Fido eller ”Korken”-serien fra IKEA er gode i kvalitet.


Prisen er inkl. råvarer.