Personlig Udvikling

Bliv ven med dine skyggesider

Misundelse, vrede, fordømmelse, power, glæde, initiativ, intelligens, kreativitet, sensualitet, spiritualitet, nærighed, grådighed. Gennem barndommen lærer vi at identificere os med de sider af os selv, som har givet tryghed, accept og succes. 
Vi lærer ud fra de normer, der er i vores nærmiljø, hvilke sider der opfattes som ønskelige, og hvilke der ikke er ønskelige/accepteret. 
For at blive en del af fællesskabet lærer vi efterhånden at undertrykke disse ikke-accepterede sider af os selv, og glemmer, at vi har dem. De bliver til skyggesider.

Denne dag bliver du ved en meditativ og mindful tilgang guidet til at få større bevidsthed om nogle af dine skyggesider samt få dybere forståelse for og accept af dem. Denne bevidsthed giver mulighed for at holde af og smile genkendende, når du opdager, at de alligevel kommer til udtryk. Mulighed for at opdage at når vi fornægter dem, kommer de ofte til udtryk på en destruktiv måde - både over for os selv og over for andre. 

Du opdager, at de er helt naturlige og er en del af det at være menneske.

Dagen består bl.a. af meditation og mindfulness og lette afspændings og yin-yogaøvelser, hvorved der skabes ro til selvrefleksion og omsorgsfuld selvindsigt. 

Tag afslappet tøj på og medbring evt. sokker, mad og drikke