Personlig Udvikling

Workshop - En effektiv og lykkelig hverdag

Mange rammes af i disse tider af  ”samfundets” ekstremt høje krav og forventninger til det perfekte liv - hvor det meget handler om at signalere et perfekt ydre og samtidig hele tiden mærke efter i sin mave og lytte til sig selv.

Overskudsmennesker - som gerne skal have spændende og udfordrende jobs - men gerne på nedsat tid, så der er plads til at hente de stakkels børn tidligt fra børnehaven - og fodre dem med hjemmebagte speltboller og masser af curling kærlighed.

Men er det lykken? Måske for nogen. Men for mange andre er det logistik på meget højt plan at leve op til både sine egne og omverdens krav og forventninger - og få det hele til at gå op, uden at det ender med skilsmisser, stress og depressioner.

Workshoppen er en kombination af både foredrag og konkrete værktøjer til brug for opnåelse af bedre struktur af dagligdagen, og til at finde en bedre optimering mellem hjerne og hjerte - uden helt at glemme maven… 

Det ikke er tænkt som en guidet tekstbog med korrekte løsninger for, hvordan du skal strukturere din hverdag - og igen leve op til andres holdninger til, hvad som er ”korrekt”. 

Det er tænkt som en inspiration - og til at give dig nogle værktøjer, der kan hjælpe dig på vej til at træffe de ”korrekte” beslutninger i dit liv og leve efter dem fremover.

Øvelserne i workshoppen vil ikke blive delt med de andre på holdet, med mindre man selv har lyst til det. Igen, vi er alle forskellige, og derfor kan vores ønsker og behov heller ikke strømlines.
 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
18225201
tir 06-11-18 19:00
Aftenskolernes Hus
Berit Odgaard Christensen
3 lekt.
Kr. 75