Årets Fritidskok - 2015

Er du Årets Fritidskok? 

Vær med i FOF’ s konkurrence! 

FOF afholder i efteråret 2015 en konkurrence, hvor alle, der er glade for at lave mad, opfordres til at deltage. Indsend din yndlingsopskrift – suppleret med et billede af den færdige ret – og du er med i konkurrencen om at blive Årets Fritidskok. 

Du kan deltage i 3 forskellige kategorier: 

  • Bedste forret
  • Bedste hovedret
  • Bedste dessert

– og du må gerne deltage i dem alle.

Hvem kan være med? 

Alle!

Sådan deltager du

Konkurrencen starter den 1. september. Omdrejningspunktet bliver FOF’s nationale Facebookside, som du finder på www.facebook.com/FOFdk. Upload et billede af din yndlingsret og fortæl os, hvordan du tilbereder den.

Sådan findes vinderne

Konkurrencens første fase er en popularitetskonkurrence, hvor det gælder om at få flest mulige stemmer på sit konkurrencebidrag. De tre opskrifter i hver kategori, der har fået flest stemmer, går videre til finalerunden.  Her skal finaledeltagerne præsentere deres yndlingsretter for et professionelt dommerpanel, der smager på retterne – og herefter udpeger de vinderne af de enkelte kategorier. Blandt de tre kategorivindere udpeger de så den endelige vinder: Årets Fritidskok. 

Første del af konkurrencen slutter den 12. november, hvor stemmerne tælles op. Finalerunden afholdes lørdag den 21. november. 

Præmier og kåring 

Der er en hovedpræmie til Årets Fritidskok på 10.000 kr. Hver af de tre kategorivindere får en præmie på 5.000 kr. Vinderne findes sidst i november. Navnene på vinderne offentliggøres her på siden og på www.facebook.com/FOFdk

Kom med i FOF-kogebogen 

Når konkurrencen er afsluttet, samles alle de indsendte bidrag i en digital FOF-kogebog, der stilles gratis til rådighed for alle. Så måske kommer dit konkurrencebidrag til at skabe glæde ved de danske middagsborde.