FOF INSPIRATION

Madlavning

Billede af Gaeng Massman gai
OPSKRIFT

Kylling med thai karrysovs

Få opskriften på en lækker, autentisk thai-ret fra Waraporn Larsen.
Billede af moo pat khing
OPSKRIFT

Stegt svinekød med ingefær

Prøv denne lækre moo pat khing med smag af asiatiske krydderier.
Billede af svampesuppe
REPORTAGE

En dag spækket med vegetarisk madlavning

Hvordan ser en lørdag i vegetarmadlavningens tegn ud? Læs med her.
Billede af råvarer til boller i karry
OPSKRIFT

Moderne boller i karry

Skal boller i karry opdateres hjemme hos dig? Prøv denne med hjemmelavet mangochutney!
Billede af bord med mad og drikkevarer - mennesker spiser sammen
INDBLIK

MADGLADE SENIORER

"Hyggen og det at lære nye, spændende retter - det er skønt."
Billede af bønnesalat
OPSKRIFT

Bønnesalat med ristede krydderier

Smag denne anderledes bønnesalat. Den er god som tilbehør til aften!
Billede af friskbagte rundstykker
OPSKRIFT

Rundstykker og skagenslapper

Har du nogensinde prøvet af lave hjemmelavede rundstykker? Det er nemmere end du tror, og de bliver super lækre.
Billede af børn og fædre i køkkenet - Fars Køkken
ARTIKEL

Når børnene inviterer far med i køkkenet

Læs om glæden og hyggen der opstår, når børn og fædre går i køkkenet sammen.
Billede af kok og underviser Jonna Hald
ARTIKEL

Kokkens bedste opskrifter

Kok og underviser Jonna Hald fortæller om de gode råvarer og madglæde.
Billede af salat
OPSKRIFT

Rødbede/kartoffelsalat

Kartoffel og rødbede går hånd i hånd, og sammen med oliven giver det et skønt tilbehør til aftenmåltidet.
Billede af kursus fra 1960'erne hos FOF Aarhus
TIDSLINJE

60 års madlavning med FOF

Se denne sjove tidslinje med madtrends og madkurser hos FOF Aarhus gennem tiden.
Billede af Hokkaidosuppe
OPSKRIFT

Hokkaidosuppe

Suppe er en god måde at bruge mange forskellige grøntsager på, og denne glider ned selv hos børn!
Billede af underviser Guiseppe Magnasco
OPSKRIFT

Giuseppes gæstemad

Lær at lave lækre ravioli fra en ægte italiener, og imponér dine gæster!
Billede af fermenterede grøntsager på glas i en amagerhylde
INTERVIEW

Hvorfor fermentere, kraute og sylte?

Læs mere om fermentering og andre måder at konservere mad på.
Billede af Abelone Asingh, underviser i middelhavsmad ved FOF Aarhus
ARTIKEL

MIDDELHAVSMAD

Det skal være sjovt at lave mad på Abelones madhold.
Billede af mænd på madlavningskursus ved FOF Aarhus
ARTIKEL

LÆKKER HVERDAGSMAD

"Jeg tror ikke, de kan undvære hinanden."
Billede fra madlavningskurset 'Street food fra hele verden' ved Per Bach Nissen
ARTIKEL

OPERA OG KOKKERI

Mød vores underviser Per Bach Nissen, der også har en anden stor passion end madlavning.