Erhvervskurser

Erhvervssprog

Har din virksomhed daglig kontakt til udlandet, er engelsk eller tysk jeres virksomhedssprog, eller ønsker I at ekspandere til andre markeder, så husk at opkvalificere jeres medarbejdere, så de har de rette sproglige kompetencer. 


Bestil et erhversrettet sprogkursus ved FOF Aarhus og få: 

 • højt kvalificerede undervisere med mange års erfaring
 • gratis afklaring af virksomhedens og medarbejdernes behov, som munder ud i et konkret kursustilbud 
 • gratis sprogtest, der afklarer medarbejdernes sproglige niveau 
 • en solid og mangeårig erfaring inden for kursusvirksomhed som sikrer en professionel planlægning og afvikling fra start til slut 
 • skræddersyede kurser
 • mulighed for at afholde kurset i virksomhedens egne lokaler eller i FOF Aarhus' centralt beliggende lokaler i Aarhus C
 • fleksibel tilrettelæggelse med udgangspunkt i virksomhedens kalender.Undervisningen kan foregå i eller uden for arbejdstiden 
 • undervisning på mindre eller større hold samt eneundervisning. Eneundervisning kan også foregå over Skype 
 • mulighed for sproglig certificering (TOEFL, IELTS, Cambridge, Goethe)
 • konkurrencedygtige og fordelagtige priser. 

FOF Aarhus tilbyder følgende erhvervsrettede sprogkurser: 

engelsk og tysk  - samt spansk, fransk, italiensk, portugisisk, svensk, nederlandsk, græsk, rumænsk, polsk, russisk, tyrkisk, arabisk, thai, kinesisk, japansk m.fl. 

Specialkurser: Mikrokurser i høflighedsfraser og kulturelle tips
                          Personlig sprogcoaching


Sådan sikrer vi kvaliteten:

En afklaring af virksomhedens behov og mål i forhold til sprogkurset er afgørende for et godt resultat. Vi tilbyder derfor gratis og uforpligtende at indlede samarbejdet med:

 • en telefonisk samtale eller et møde med en af vore sprogkonsulenter, hvor behov og ønsker afdækkes 
 • en online sprogtest af medarbejderne. 

På baggrund af ovenstående finder vi frem til den rigtige kursusform og den rigtige underviser blandt vores mange erfarne og specialiserede undervisere. 

Om FOF Aarhus: 

FOF Aarhus er en kursusvirksomhed med over 50 års erfaring i sprogundervisning for private og virksomheder. Vi dækker en bred vifte af sprog, og kan med vores mange dygtige og erfarne undervisere tilbyde kvalificeret undervisning på alle niveauer.  

Certificering af sproglige kvalifikationer 

FOF Aarhus tilbyder også sprogkurser, som kan afsluttes med et internationalt anerkendt certifikat under Cambridge English, TOEFL, IELTS eller Goethe-Instituttet (særskilt gebyr). Certifikatet dokumenterer den enkelte medarbejders sproglige kompetencer og sender et professionelt signal til samarbejdspartnere verden over. Giv din virksomhed en styrket international profil!  

Online sprogtest

Som et led i at kunne give jer det rette kursustilbud på det rigtige niveau benytter vi vores online sprogtest, som vi beder hver kursusdeltager tage før kurset. 

Sådan gør du

Kontakt vores sprogafdeling for en uforpligtende samtale: Tlf: 86122955 E-mail: erhvervssprog@fof-aarhus.dk.

Forberedende Voksenundervisning - FVU Dansk

FOF Aarhus tilbyder læse- og skrivekurser til medarbejdere på større og mindre virksomheder. Kurserne kan foregå på arbejdspladsen eller på FOF Aarhus' kursuscenter. 

Kontakt Bodil Berg Nielsen på bodil@fof-aarhus.dk, eller læs mere i folderen Styrk dine medarbejdere