Foredrag og kultur

Markante forældre handler i kærlighed

Psykolog og forfatter Rikke Yde Tordrup

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1 

Hør om hvordan pædagoger og lærere kan optimere samarbejdet med forældre, der markerer sig langt ind i daginstitutionens og skolens hverdag.

Foredraget bygger på interviews af 25 pædagoger, lærere, skoleledere og SSP konsulenter og er fyldt med deres fortællinger og erfaringer.

Samtidig repræsenterer Rikke Yde Tordrup en markant forældre og gennemgår med humor og hverdagseksempler hvorledes denne gruppe forældre er i risiko for at udvikle børn med udviklingsvanskeligheder.

Foredraget fungerer godt både for fagprofessionelle alene og for en blanding af fagprofessionelle og forældre.

Om foredragsholderen

Rikke Yde Tordrup er cand. Psyk. fra Aarhus universitet (2001), autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi. Ud over sin praksis, har Rikke superviceret diverse faggrupper, der har børns udvikling som målgruppe. Hun er gæsteunderviser på Aalborg universitet og foredragsholder.

Har tidligere været medforfatter på “I sku bare ha set mig” (Akademisk forlag 2011) og forfattet “Udviklende øjeblikke” (Akademisk forlag 2015) og bidraget med kapitel 6 i “Pædagogiske Miljøer og aktiviteter" (Akademisk forlag 2017)