Foredrag og kultur

Adam Price: Herrens veje

Billede af Adam Price - fotograf Agnete Schlichtkrull

Mød instruktøren Adam Price og hør ham fortælle om den dramatiske TV-serie Herrens Veje, som DR igen blænder op for i efteråret 2018.

”Herrens veje” – er en ny, stort anlagt, karakterbaseret TV-serie, der behandler begrebet tro i dets mange facetter og betydninger. Serien tager sit udgangspunkt i Danmark, men behandler et emne, som over hele verden berører millioner af menneskers tilværelse. Serien havde premiere i oktober 2017, og nye afsnit følger i efteråret 2018. ”Herrens veje” optages bl.a. i Stenløse Kirke, i præstegården og på kirkegården.

Læs mere

Adam Price siger selv om sin idé:
"Troen har altid fascineret mig som drivkraft for menneskets handlinger. I de sidste 10-15 år har vi oplevet en tilspidsning af forholdet mellem de store verdensreligioner, som både påvirker storpolitikken og vores allesammens hverdag. På samme måde som politik blev udgangspunktet for en meget personlig fortælling for hovedkaraktererne i Borgen, er religion og tro de bagvedliggende kræfter for dramaet i Herrens Veje. Såvel det store perspektiv som det helt nære får plads i en karakterbaseret broderfortælling, som tager udgangspunkt i både krig og en række personlige konflikter, der rammer en såkaldt 'helt almindelig familie…'"

Arr.: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1