Foredrag og kultur

Anders Agger: "Det må gerne gøre lidt ondt..."

Foredrag med Anders Agger hos FOF Aarhus

Tv-dokumentaristen Anders Agger fra DR har i flere år bevæget sig ind og ud af miljøer, hvor der er noget på spil: fra 11-årige kostskolebørn på Herlufsholm, over døende på et hospice i Vestjylland, via heavy metal-kliken i den nordvestjyske by Agger og til den kommende konge på Amalienborg. Det er der efterhånden kommet flere prisbelønnede dokumentarprogrammer ud af. I foredraget tager Anders Agger sine tilhørere med helt ind i kulissen. Ind til alle de lavpraktiske, etiske og moralske overvejelser, der er, inden man udsætter sine medvirkende og seerne for et program i bedste sendetid.

Billetter - Musikhuset Aarhus - følg dette link

Læs mere

Alting har sin tid, når Anders Agger holder en af sine populære foredragsaftner. Publikum skiftevis griner, er musestille og bliver meget rørte, når Anders Agger med stor indlevelse, humor og selvironi fortæller om sine unikke oplevelser ved at lave tv-reportager. Anders Agger kommer rundt – både geografisk og i livets udkanter.
Anders Agger vandt i 2015 kategorien “DR’s bedste dokumentar gennem de sidste 90 år” for dokumentarserien “Sømanden og juristen – historier fra et hospice”. Derudover fik Anders Agger også i 2015 prisen som ”Årets værtskollega” fordi: “… han får den personlige, nærværende historie gravet frem og fortalt så fint, medlevende og uden snageri – uanset om det er en flygtning i en umulig situation i Hanstholm, bunden af Lolland eller topledelsen i Vestas”.


Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder Lektioner Pris
6910
tor 17-11-16 19:00
Musikhuset
Anders Agger
1 lekt.
Kr. 210
6806
man 06-02-17 19:00
Musikhuset
Anders Agger
1 lekt.
Kr. 210