Foredrag og kultur

Narcissister i parforholdet

Billede af Susanne Møberg. Foto: Dott Ovesen

Arr.: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1

Den narcissistiske mand i parforholdet er interessant i uhyggelig grad, fordi han er så vanskelig at gennemskue. Det er som om, han har to personligheder. Udadtil virker han velfungerende og fremtræder charmerende, galant og intelligent. Han kan have et ansvarsfuldt job, han kan have succes og fungere godt i andre sammenhænge. Han har ikke en udpræget asocial og afvigende adfærd. Han er ekspert i at kurtisere og forkæle en kvinde, så hun føler sig som noget helt særligt og den eneste ene. Det er ikke underligt, at hun bliver forelsket i ham. 

Læs mere

Hør hvad der kendetegner en skadelig narcissist, og hvad det gør ved en kvinde, der lever i et usundt parforhold med en narcissistisk mand, samt hvordan man kan komme fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold, hvis det er det, man ønsker. Samt hvordan man som pårørende kan hjælpe en, der lever med en narcissistisk person tæt på. Både mænd og kvinder, kan have skadelige narcissistiske træk i personligheden. Her er der primært fokus på den narcissistiske mand i parforholdet, men du vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde.

Få svar på spørgsmålene: Er vi ikke allesammen narcissister? Hvordan genkender man den skadelige narcissist? Hvordan gennemskuer man narcissistens kommunikationsform, som manipulerer, forvirrer og vildleder? Hvorfor er det så nemt at blive forelsket i en narcissist? Hvad gør det ved en kvinde, der er lever i et usundt forhold med en skadelig narcissist? Hvordan kommer man fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold? Hvad kan man gøre, hvis man vælger at blive i forholdet? Er sensitive kvinder i særlig grad udsatte for at forelske sig i en narcissist? Hvad kan du gøre for at hjælpe en person, der lever i et usundt forhold med en narcissist?

Holdnummer: 6941
Afholdes: man 30-10-17 kl. 19:00
Foredragsholder: Susanne Møberg
Sted: DOKK1
Pris: kr. 140