Foredrag og kultur

David Trads: Valg i USA

Billede af David Trads
Ny foredragsholder: David Trads. 

Mads Fuglede er desværre blevet forhindret - heldigvis er David Trads sprunget til, og han er en yderst kompetent afløser. David Trads er journalist og forfatter og en af landets stærkeste USA-eksperter. Han har boet i USA i en årrække, de seneste år som korrespondent for Berlingske. Trads er - sammen med Mads Fuglede - vært for det populære program 'Kampagnesporet' på Radio24Syv om netop den amerikanske valgkamp.

Læs mere

Når amerikanerne går til valg, går hele verden til valg. Intet embede i verden har mere indflydelse end det, man beklæder som amerikansk præsident. Men det amerikanske valg denne gang er meget anderledes. Især Donald Trump og Bernie Sanders har afsløret, at der er stor uro og vrede blandt vælgerne. Hør om den politiske dagsorden og om kandidaterne til et af de mest spændende valg nogensinde.

Republikanerne og Demokraterne har prøvet denne magtkamp før. De er nogle af verdens ældste eksisterende politiske partier. De fører valgkampe for usædvanligt høje summer – og vælger præsidenter, der ikke har fået et flertal af stemmerne.


Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder Lektioner Pris
6921
tor 08-09-16 19:00
DOKK1
David Trads
1 lekt.
Kr. 150