Foredrag og kultur

Frøkjær og Fruen

Billede af foredragsholder Cecilie Frøkjær. Foto: Simon Knudsen

Cecilie Frøkjær og Lise Nørgaard er blandt landets mest kendte og beundrede kvinder og begge har med humor og vid begejstret flere generationer. Senest er de sammen udkommet med den bedstsælgende interviewbog ”Fruen kommer i dag,” der med indlevelse og livsglæde skildrer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv. 

Siden har samarbejdet udviklet sig til et nært venskab, som den populære tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær nu åbner op for i et nyt foredrag, der tager udgangspunkt i Lise Nørgaard – en elsket, feteret og vital kvinde der er gået ind i sit 100. år og lever efter devisen: ”Vi skal have det hele med.”

Læs mere

Cecilie fortæller med sin sædvanlige charme om det sjove og lærerige venskab – og om Lises strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv. Foredraget vil fokusere på, hvad Cecilie har lært af sit makkerskab med ”Fruen”, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist. Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation. 

Cecilie Frøkjær er en af tidens mest populære TV-værter med tidligere fast rolle i ”Go’ Morgen”- og ”Go’ Aften Danmark” samt med værtsroller på indsamlingsprogrammet ”Knæk Cancer”, årskavalkaden på TV2 ”De Største Øjeblikke” og ikke mindst med hendes eget show ”Cecilies Bogshow”, der blev vist på TV2 Charlie.