Foredrag og kultur

Design dit liv med hjertet

Billede af Amanda Dam Drescher, forfatter, inspirator og foredragsholder og Torben Lorentsen, Certificeret mentor, forfatter og foredragsholder

Elsker du mandage? Det gør vi – og vi vil rigtig gerne inspirere DIG til at leve et liv, hvor du elsker mandage mindst lige så meget som fredage. 

Vores intention med foredraget er at inspirere dig, så du går hjem med et smil på læben og rygsækken fyldt med ny viden og værdifulde redskaber, som vil kickstarte din rejse mod et endnu mere givende liv. Vi mener, at et liv uden hjertet som drivkraft, er et liv uden mening.

Læs mere

Til foredraget vil Torben dele en række værdifulde redskaber som tanker og mentale muskler, der bruges til at opnå det i livet, man virkelig brænder for. Han vil ved hjælp af små historier, masser af humor og en karisma i verdensklasse fortælle om alt det, man ikke lærer i skolen, men bliver testet i, når man kommer ud i den virkelige verden.

Amanda er 20 år og driver i dag egen virksomhed som forfatter, coach, foredragsholder og underviser på kurser. Hun vil fortælle hele sin livshistorie på en rørende og gribende måde, som inkluderer alt lige fra en opvækst med manglende tro på sig selv, hvor hun gjorde alt for at ændre på sig selv for at passe ind, til hendes tid i gymnasiet med angst og depression. Hun fortæller også om, hvad der gav hende modet til at droppe ud af gymnasiet og følge sit hjerte, samt hvordan hun fandt sin egen vej i livet – en utrolig gribende historie, som man kun kan blive rørt af helt ind i hjertet.

Tag dine venner, din familie og dine kolleger med dig under armen og kom til en inspirerende aften fyldt med positiv energi! Du vil vel ikke gå glip af denne unikke mulighed for at åbne en dør, der kunne ændre dit liv én gang for alle – vil du?

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
7047
tir 27-11-18 19:00
DOKK1
Torben Lorentsen
1 lekt.
Kr. 150