Foredrag og kultur

FOF Sommerhøjskole 2016 Mesterværker fra Guldalder

FOF Aarhus fortsætter rækken af Sommerhøjskoler med temaet ”Mesterværker fra”, og denne gang er tiden kommet til perioden fra omkring 1800 til ca. 1850. Denne sene del af klassicismen kaldes indenfor billedkunsten ofte Guldalderen, men på mange andre områder var det en krisetid. En uge med syv foredrag i Bispegården - og en spændende studietur med besøg på Sorø Kunstmuseum og herregården Kragerup. Fire foredragsholdere belyser perioden fra hver sin vinkel: cand.mag. Steen Ivan Hansen (historie), mag.art. Mette Smed (kunst),  operasanger/foredragsholder Erik Harbo (litteratur) samt pianist & musikpædagog Vibeke Lundgren Nielsen og cand.mag. Steen Søgaard (musik). Download program til sommerhøjskolen.

Læs mere

Fem foredragsholdere giver over syv foredrag hver deres bud på perioden og ikke mindst på den kunst, arkitektur, litteratur og musik, vi har fra denne tid. På en studietur får vi endvidere lejlighed til at bese en del af dette.

Hver dag serveres kaffe på Sommerhøjskolen (en enkelt dag rundstykker – og en dag får vi kage). Du er velkommen til at medbringe madpakke til frokost.
Frokost kan evt. også købes i caféen Caribbean Kitchen, i Bispegården