Foredrag og kultur

Pilgrimsvandring på Caminoen

Billede af muslingeskal på Caminoen i Spanien

Pilgrimsruten fortsætter i 2016 med endnu et bid af Caminoen - for både nybegyndere og fortsættere. Vi skal vandre i fem dage fra Azofra til Burgos, i alt 82 km, igennem forskellige smukke landskaber med korte dagsvandringer på 15 til 18 km pr. dag. Vi overnatter igen på små hyggelige hoteller og pensioner, hvor eneværelse er en mulighed.

Download program for d. 16.-22. oktober 2016

Se også foredraget ' At vandre på Caminoen'

Læs mere om rejsen

Rejsen er tilrettelagt for dig, der måske for første eller anden gang vil prøve kræfter med Caminoen. Du bærer din egen bagage, men har mulighed for at få den sendt fra sted til sted for egen regning.

Turen er en pilgrimsvandring, hvor du kommer ned i tempo, oplever glæden ved at vandre og bliver introduceret til pilgrimslivets mange facetter. Pilgrim Eva Michaelsen er med hele vejen og sørger for at dagene er fyldte med nye indtryk, kultur, vejr, andre pilgrimme, fysiske strabadser samt et opløftende fællesskab og mange timer med input, øvelser og oplæg om pilgrimsfærdens essens.

Hver dag vil vi starte vandringerne i stilhed, for at komme ind i den optimale atmosføre af afstressende flow, som er så typisk for en pilgrimsvandring. Desuden vil der være øvelse i vandremeditation, mindfulness samt de 7 pilgrimsnøgler. Vi vil besøge diverse kirker undervejs og fryde os over kunsten og akustikken. Og ellers gå os til fred, ro og indsigt. 

En pilgrimsvandring på Caminoen er en mulighed for at blive langsom og komme ned i gear. Det er en indre forvandlingsrejse, hvor du hver dag vil vandre og opleve, at dette at bevæge sig fysisk, flytter dig mentalt.  Ring for nærmere info, og bliv skrevet op, så du er sikker på at høre så snart pilgrimsvandringen bliver åben for tilmelding. 

TILMELDING: Ring til FOF Djursland på tlf. 21296988.