Foredrag og kultur

3 x virksomhedsbesøg

Kom med til tre spændende virksomhedsbesøg. Vi skal besøge Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU), Gellerup, hvor vi hører om helhedsplanen og Teknologisk Institut i Odense. 

Læs mere

1/ Det Nye Universitetshospital i Aarhus (DNU)
 – fredag 15. september kl. 13.00-ca. 15.00

Anders Nielsen, byggeleder & arkitekt fra arkitektfirmaet C.F. Møller, fortæller og viser rundt. Når hospitalet står færdigt i 2019 bliver alle afdelinger af Aarhus Universitetshospital samlet under ét fælles tag. Det store hold på i alt ca. 90 medarbejdere, der skal være med til at realisere Danmarkshistoriens største hospitalsbyggeri, er samlet på én adresse i kontorbyggeriet Company House, tegnet af C.F. Møller. DNU er mere end et hospital: Der er tale om en hel hospitalsby, som bliver opbygget med en genkendelig by-lignende struktur, hvor byggeriets forskningshjerte og vartegn 'Forum' kommer til at ligge som et naturligt centrum omgivet af hospitalets fire centre.
Besøgets varighed: 2 timer. Sikkerhedsudstyr udleveres til alle før arrangementet.
Mødested: oplyses i god tid før arrangementet på mail til alle tilmeldte deltagere.

2/ Tag med til Gellerup og hør om helhedsplanen
– torsdag 5. oktober kl. 16.00-18.00

Vi kommer på en guidet tur rundt i Gellerup, hvor vi først får et oplæg i E & P Huset, som er helhedsplanens infohus. Derefter bliver vi ført rundt af en beboerguide, der fortæller om, hvordan det er at bo i Gellerup og viser os, hvor forandringerne sker. Vi har også et stop på Gellerup Museum, hvor vi kan se en lejlighed indefra og skue ud over hele Gellerup fra 6. sal.
Mødested: E & P Huset, Dortesvej 37b, 8220 Brabrand.

3/ Hør om Robotteknologi på Teknologisk Institut i Odense
 – bustur torsdag 26. oktober kl. 13.30 –ca. 19.30

Få historien omkring robotudviklingen i Danmark med oplæg, rundvisning og demonstration af robotter.
Vi får en introduktion til Center for Robotteknologi og Velfærdsteknologi med status på robotudviklingen i Danmark og de nyeste robotter og teknologier. Hør om succeshistorier fra de virksomheder der har taget robotterne til sig, og som både har øget produktiviteten, omsætningen og antallet af medarbejdere.
Besøget finder sted torsdag den 26. oktober 2017 i tidsrummet 15.30-17.30. Vi tager af sted med bussen fra p-pladsen ved Musikhuset i Aarhus kl. 13.30 og forventer at være hjemme igen ved 19.30-tiden.
På vejen hjem serverer vi en sandwich i bussen.

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Turleder   Pris
6956
fre 15-09-17 13:00
Det Nye Universitetshospital
Ins Instruktør
3 lekt.
Kr. 500