Foredrag og kultur

Tre virksomhedsbesøg i Aarhus og omegn

Billede af administrationsbygningen, Ceresbyen Aarhus

1. besøg - Topkærgaard 

Socialøkonomiske virksomheder vinder frem i disse år. Mød udviklingschef og ildsjæl Kjeld Søndergaard, Huset Venture, der om nogen kender til socialøkonomi. På Topkærgaard er den tidligere leder af Kalø Økologisk Landbrugsskole ved at etablere et multifunktionelt økologisk jordbrug som en socialøkonomisk virksomhed. Her skal jordens kvalitet og mikrobiologi være i centrum efter de nyeste principper. 

Torsdag d. 15/9 kl 19:00
Mødested: Topkærvej 3, 8200 Aarhus N

2. besøg - Ceres Byen 

I VIA Campus C får vi en rundvisning i det nye byggeri og hører om de mange uddannelser, der er samlet i samme bygningskompleks. Efterfølgende, over en kop kaffe i kantinen, får vi besøg af afdelingschef Peter Thorsgaard fra Enggaard, der vil fortælle om de mange spændende byggerier, der er på vej i Ceres Byen.
Torsdag d. 6/10 kl. 19:00 
Mødested: VIA Campus C, Ceres Byen 24

3. besøg - Letbanens Kontrolcenter  

Aarhus Letbane er første etape af et net af letbaner, som skal knytte byer og bydele i Aarhus-området tættere sammen og gøre det lettere for pendlere at komme til og fra arbejde. Første etape i Letbaneprojektet forvandler to eksisterende jernbaner – Odderbanen og Grenåbanen – til en eldrevet letbane og forbinder banerne med et ekstra og nyt letbanespor fra Lystrup via Skejby, Randersvej, De bynære havnearealer og 
til Aarhus Hovedbanegård.
Torsdag d. 3/11 kl. 19:00
Mødested: Banegraven, indkørsel via Hjort Lorentzens Vej

Kontaktperson: Hanne Søholt Foged, tlf. 23 45 83 04

Download program

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Turleder Lektioner Pris
6952
tor 15-09-16 19:00
Topkærgård
Ins Instruktør
3 lekt.
Kr. 300