Foredrag og kultur

4 dages ø-højskole på Samsø

Billede af strandbred på SamsøTag med FOF Aarhus til Samsø

Fire dages ø-højskole - 17. - 20. juni 2019

Samsø er helt sin egen; ø-kultur, grøntsager og alternativ energi. Hvor meget kender vi egentlig til øen? Med FOF Aarhus’ ø-højskole får du et levende billede af fortid og nutid i et øsamfund. Oven i købet får du essensen af højskole: nærvær, natur, samvær og sang.

Vi skal på tur til herregården Brattingsborg, med rundvisning i parken omkring slottet, og til udstillingsgården Fredensdal, hvor vi ser, hvordan livet har formet sig for husmændene. På Nordøen vil vi opleve et rigt varieret kulturlandskab formidlet af en ægte indfødt samsing, tidligere forstander på Samsø Højskole, Ole Kæmpe.   

Øens historie binder vi sammen med masser af fællessang i oplægget ”Landet rundt i den blå”. Det er en tur rundt på Danmarkskortet med højskolesangbogen som vejviser: mange steder, personer og begivenheder bliver beskrevet og besunget i højskolesangene – det er Danmarkshistorie på den sjove måde! Vi får også besøg af øens borgmester, Marcel Meijer, som fortæller både om øen og om sin egen helt særlige vej til borgmesterposten. 


Overnatningen:
Du kan vælge mellem to modeller: der er en deltagerpris hvor du selv sørger for overnatning, men selvfølgelig får fuldt program og forplejning, og en pris i kategorien ”højskolepakke med det hele”. 

Overnatning på Camping og feriecenter Samsø foregår i lækre værelser med eget toilet/bad. Du kan også bo på campingpladsen med egen campingvogn eller i telt. Feriecentret byder på swimmingpool, sauna og masser af udendørsaktiviteter – og på stor morgenbuffet!  

 

Turleder på hele turen er Helge Teglgård, musiker, foredragsholder og mangeårig højskolelærer på bl.a. Rødding, Krabbesholm, Rude Strand og Odder Højskole.

Priser:
”Hele pakken”: overnatning, forplejning, foredrag og ture: kr. 3500,-
Tillæg for indkvartering i enkeltværelse, pr. person: kr. 475,- 
Overnatning på 3personers-værelse: kr. 3295,-
Overnatning i egen campingvogn/telt, forplejning, foredrag og ture: kr. 2500,-

Har du spørgsmål til overnatningen, så ring på tlf. 8612 2955.

Download folder og se mere om priser med overnatning

 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Turleder   Pris
6701
man 17-06-19 09:00
Camping Og Feriecenter Samsø
Helge Teglgård
Kr. 3500