Kunst og fritid

Er du kreativ i din fritid?

Vil du have inspiration til, hvad du kan lave i din fritid? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af kreative kurser, madkurser og kurser i naturen.  

Har du en kreativ åre, så lad dig inspirere af FOF Aarhus' kreative kurser. Du kan lære at strikke, hækle, fotografere, tegne, male eller lave dine egne smykker. Du har også mulighed for at lave keramik eller lave dine egne kurve på vores pileflet-kurser. FOF Aarhus tilbyder kurser på mange niveauer, så er du begynder, øvet eller halv professionel, så har vi et kursus, der matcher dine ønsker.

Læs mere

Øl, vin og mad  

Hos FOF Aarhus kan du lære at lave mad, få ny inspiration til bagningen i køkkenet eller tage på øl- og vinsmagningskurser. Er du til vegetar-, italiensk-, thai- eller indisk mad, sushi eller mormor mad, så har vi et madkursus til dig.  

Kurser i naturen 

Tag med ud i naturen med FOF Aarhus. Du kan enten blive klog på naturen med vores meget vidende forstmand, tage hunden med til hundetræning eller tage på vores meget efterspurgte jagt- og fiskerikurser. Vil du hellere på vandet, så kan du også tage speedbådskørekort eller tage et skipperduelighedsbevis hos FOF Aarhus. Vær opmærksom på, at det ikke er alle sæsoner, vi udbyder jagtkurser.


billede af hænder der drejer en skål i keramik
KUNST OG FRITID

KREATIVE KURSER

Håndarbejde, tegning og maleri, smykkedesign, keramik og syning og m.m.
billede af deltagere på Robert Rasmussens madhold 'Lækkert hverdagsmad'
MADLAVNING

MAD OG ØL

Bliv bedre til at lave mad og bliv inspireret til nyt
billede af spillekort
FRITID OG FÆLLESKAB

SPIL

Lær at spille bridge
billede af mennesker på sejlbåd
FRITIDSLIV

NATUR OG UDELIV

Jagt og fiskeri, hundetræning eller sejlads.