Kunst og fritid

Glasfusing

Billede af glaskunst

Udfold din kreativitet inden for koldglas... en uudtømmelig kilde til kunstnerisk udfordring! Alle kan være med. Du får hurtigt lært håndtering af glas, værktøj og forskellige teknikker gennem enkle skæreøvelser - og kan allerede ved første mødegang nå at fremstille egen unik glaskunst.

Herefter er der plads til fri fantasi efter temperament og smag -  med inspiration, råd og vejledning på sidelinjen. Undervisningen foregår på små hold med plads til max 6 deltagere.

Læs mere

Vi arbejder primært i glastypen, System 96. System 96 er gennemfarvet glas, som fås i et væld af smukke farver både i transparent og opak kvalitet - giver nogle superflotte resultater i klare og mættede farver. Som hjemmeopgave før kursusstart, vil jeg foreslå interesserede, at gå på nettet og browse lidt rundt for at søge inspiration og idéer. Lav gerne dine egne skitser, som vi så kan gennemgå og planlægge udførelsen af. Gode søgeord: glasfusing, koldglas, glaskunst, ovnformet glas... print ud og tag med, men vær opmærksom på evt. copyrights. 

Der skal påregnes udgifter til materialer, da vi afregner efter vægt af de brugte materialer. Pris pr. kg brændt glas, op til kr. 300,-