Kunst og fritid

Kreativ tænkning gennem kunst og mindfulness

Billedefrise af tegninger - metamorfose

Vores tanker skaber vores verden

Et unikt kursus i kreativ tænkning, hvor vi benytter kunstneriske teknikker og mindfulness til at frisætte den naturlige kreative proces. På dette kursus vil vi udforske, hvordan vi egentlig ser ting - først som de fremstår ved første øjekast, og dernæst sådan som de kunne se ud fra et helt andet perspektiv. Vi vil anvende mindfulness-teknikker til at skærpe vores opmærksomhed og se på verden omkring os på nye og usædvanlige måder.


Læs mere

I løbet af kursets otte uger vil du lære om klassiske kunstteknikker såsom perspektiv, fritegning samt lys- og skyggeteknikker og komposition. Da kurset også bruger mindfulness-teknikker til at fremme den kreative proces, vil du også få forståelse for denne virkningsfulde teknik og blive i stand til at bruge den i din hverdag.

Selvom normale tænkemåder er nødvendige for at navigere i hverdagen, er det også fantastisk og meget værdifuldt at have evnen til at kunne skifte til en kreativ tænkemåde og være i stand til at se verden og forskellige situationer i helt nye perspektiver. Du behøver ikke at have forhåndskendskab til mindfulness, og du behøver heller ikke at kunne tegne eller være særligt kunstnerisk begavet for at følge dette kursus.