Kunst og fritid

Mit kokkeri - Madklub - Inspirationskursus

Billede af MIT kokkeri kogebog

Kom på inspirationskursus og start en MIT kokkeri Madklub

Formålet med MIT kokkeri er at styrke børns lyst til at lave mad selv og i fællesskab med andre. I samarbejde med pædagoger, ledere og frivillige fra børne- og ungdomstilbud etablerer vi 40 madklubber over hele Danmark. Kunne du tænke dig at være med og starte en MIT kokkeri Madklub?

På kurset får du inspiration til, hvordan du kan starte en MIT kokkeri Madklub. Vi går i køkkenet og laver mad fra kogebogen MIT kokkeri, mens vi taler om, hvordan du planlægger, underviser og motiverer børn i en madklub. Vi laver øvelser i tilberedningsteknik, de fem grundsmage, æstetik og fællesskab omkring måltidet. Kort sagt bliver du klædt
godt på til at gå i gang med en MIT Kokkeri Madklub.

Læs mere

MIT kokkeri er et madunivers henvendt til børn og unge i alderen 10-15 år. MIT kokkeri-kogebogen uddeles hvert år, som et gratis tilbud til alle børn i Danmark. Bogen bestilles som et klassesæt af madkundskabslærere, og børnene får deres eget eksemplar med hjem. Der er indtil nu udleveret over 200.000 bøger over hele Danmark. Læs mere på mitkokkeri.dk. MIT kokkeri støttes af Nordea-fonden.

Vi forventer, at du har opbakning til at starte en MIT kokkeri Madklub, og deltager sammen med minimum en anden fra din organisation i inspirationskurset. Efter kurset forventes det, at I afholder minimum tre madklub-aktiviteter og giver feedback til videreudviklingen.

Mit kokkeri tilbyder
- Inspirerende kursus og startpakke med kogebøger, forklæder, plakater og tatoveringer
- Guide på www.mitkokkeri.dk med inspiration og tips til alt fra indkøbslister, madpædagogiske værktøjer, planlægning og sjove ideer til madklubaktiviteter og øvelser
- Sparring og rådgivning i forbindelse med etablering og opstart af MIT kokkeri Madklub
- Netværk med andre MIT kokkeri Madklubber landet over