Kunst og fritid

Smag på Aarhus - mad med sæsonens råvarer

Billede af Smag på Aarhus' logo

Få nogle hyggelige timer i køkkenet, hvor vi sammen laver mad med naturens vilde råvarer. På menuen finder du hver gang en ny spændende, lokal råvare som vi prøver kræfter med i køkkenet og bliver klogere på.
Vi laver flere forskellige retter, som vi ved aftenens afslutning nyder i fællesskab.

Alle aldersgrupper er velkomne på madskolen, og du kan tilmelde dig en eller flere kursusgange alt efter tid og interesse.

Kurserne afholdes som en del af et samarbejde mellem Smag på Aarhus og FOF Aarhus.

Se råvare-temaerne herunder

2/9: Tang
Vidste du at alt tang i Danmark er spiseligt? Tang er desuden sundt, og så er det gratis hvis du selv samler det. Denne aften får du mulighed for at prøve det af i køkkenet.

4/11: Slåen
De smukke blåduggede slåenbær er modne. Deres beske smag kan knækkes med frost og herefter byder bærret på mange muligheder, både i det søde og det salte køkken. Prøv at lave mad med slåen og få inspiration med hjem.

25/11: Vild julemad
Vi gentager succesen og leger i køkkenet med de vilde varer, der kan give ekstra smagsnuancer og oplevelser i køkkenet - også op til jul.

Holdoversigt
           
3927
man 04-11-19 16:30
H. H. Seedorffs Str. 7
Sofie Kvist
3,5 lekt.
Kr. 120
3928
man 25-11-19 16:30
H. H. Seedorffs Str. 7
Sofie Kvist
3,5 lekt.
Kr. 120