Kunst og fritid

Smag på Aarhus - mad med sæsonens råvarer

Få nogle hyggelige timer i køkkenet, hvor vi sammen laver mad med naturens vilde råvarer. På menuen finder du blandt andet havets lækkerier: tang, muslinger og blæksprutter. Andre gange laver vi mad med naturens vilde urter. Det kan være velkendt ukrudt, som brændenælde og skvalderkål og andre måske mere ukendte urter. Vi laver flere forskellige retter, som vi i fællesskab nyder ved aftenens afslutning.

Opskrifterne får du med hjem, så du kan fortsætte med at lave mad med vilde råvarer i eget køkken.
Alle aldersgrupper er velkomne på madskolen, og du kan tilmelde dig en eller flere kursusgange alt efter tid og interesse.

Læs mere om emnet for hvert kursus

29. januar - Tang 
26. februar - Muslinger 
19. marts - Blæksprutter 
30. april - Forårets vilde urter
28. maj - Strandens vilde urter 
25. juni - Sommerens vilde urter 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
3954
man 28-05-18 16:30
H. H. Seedorffs Str. 7
Ursula Meander Bjerggaard
3,5 lekt.
Kr. 100
3955
man 25-06-18 16:30
H. H. Seedorffs Str. 7
Anemette Olesen
3,5 lekt.
Kr. 100