Kunst og fritid

Hundetræning

Billede af hundetræning

Hundetræning og hvalpetræning i Aarhus

På FOF Aarhus hundeskole tilbyder vi hvalpetræning og hundetræning i Aarhus for både begyndere og for de mere erfarne. Til vores hundetræning får du gode råd og øvelser, som I kan arbejde med derhjemme. For at få en velopdragen og glad hund, er det vigtigt, at du går i gang med hvalpe- og hundetræningen så tidligt som muligt – både for din egen og din hunds skyld.

Læs mere om FOF Aarhus’ hvalpe- og hundetræning

Hundetræning på forskellige niveauer
Overordnet set tager FOF Aarhus' hundetræning i Aarhus afsæt i hundepsykologi og forholdet mellem ejer og hund. Hvalpetræningen handler i høj grad om den grundlæggende lydighedstræning, hundeopdragelse og renlighedstræning, mens hundetræning til de helt erfarne, hunde såvel som ejere, strammes mere op, og udfordringerne bliver større. Med vores hundetræning i Aarhus kommer du endnu tættere på din hund og lærer mere om hundeopdragelse. 

Du kan læse endnu flere detaljer under de enkelte hold, hvor der er mulighed for tilmelding allerede i dag. Flere af vores hold på hundeskolen har begrænset plads, så tilmeld dig snarest muligt. Kom ud i det fri sammen med din hund, og tag til FOF Aarhus' hundetræning.