Motion og sundhed

PMT Yoga

Billede af kvinder der dyrker yoga

PMT Yoga er en ny form for yoga, hvor hver enkelt deltager er i fokus. Yogaformen er god til dig, som aldrig troede, at yoga skulle blive en del af din hverdag. 

Det unikke i denne yogaform er udførelsen af øvelserne – du opnår en kropsbevidsthed, hvor du i højere grad bliver i stand til at lytte til hverdagens små impulser om, at du skal passe bedre på din krop. 

Læs mere

PMT Yoga er opstået ud fra et helhedsorienteret sundhedssyn og tanken om, at krop og psyke kan helbrede vestens uhensigtsmæssige livsførelse. PMT Yoga er ikke en fanatisk livsstil og på ingen måde religiøs eller guruorienteret men arbejder for, at denne form for bevægelse kan integreres som en naturlig del af din måde at passe mest optimalt på dig selv.

Du er dig med din krop, dine ressourcer og dine begrænsninger og med din psyke. Det er unikt. PMT Yoga er for alle uanset hvilke forudsætninger, du måtte have. PMT Yoga-øvelserne tager alle udgangspunkt i kroppens optimale måde at bevæge sig på. Derfor tilpasses programmet med tiden til hver enkelt. 

Det centrale udbytte af PMT Yoga:

- Skabe større kontakt mellem krop og psyke

- Blive en fysisk bedre udgave af sig selv

- Få større kontakt til kroppens ro-/hvile system

- Korrigere kropsholdningen til det mest optimale bevægemønster

- Måske taber du dig også, da det parasympatiske nervesystem (ro/hvile) står for opbygning af kroppens indre balance.