Motion og sundhed

Yoga

Yoga i Aarhus – bliv mere smidig, og styrk din krop med et yogakursus

Få fornyet energi og mere overskud i hverdagen med yogaundervisning hos FOF Aarhus. Vi tilbyder de klassiske yogaformer såsom Hatha Yoga og Iyengar Yoga. Du kan også lære yogaprogrammet De Fem Tibetanere, der kendetegnes som ungdommens kilde, eller prøve et yogakursus, som kombinerer yoga med meditation og mindfulness. Vi udbyder også yogakurser for hele familien samt yoga for mænd. 

Læs mere om yogakurser i Aarhus

Styrk din balance, og få energi med vores yogakurser

Et yogakursus i Aarhus vil forbedre din balance, styrke dine muskler og afspænde din krop. Vi har spændende yogaundervisning for alle aldersgrupper og på alle niveauer.  Vores yogakurser i Hatha yoga og Iyengar Yoga er for både begyndere og øvede. De to yogaformer fornyer dit energiniveau og forbedrer din kropsbevidsthed samt kropsholdning gennem forskellige yogaøvelser. Begge yogaformer er fysisk betonede, og Iyengar Yoga er en gymnastiskinspireret motionsform. 

Leder du efter yogaundervisning for gravide?

Læs mere om vores yogakurser for gravide

Få inspiration til at træne yoga derhjemme

Se træningsvideoer med vores Iyengar Yoga-underviser, Lya Saaek, og lær en række yogaøvelser, du kan lave hjemme på stuegulvet.

Hvilken yogi er du?

Er du i tvivl om, hvilken type yoga der passer til dig og dine behov? Læs mere om de enkelte yogaformer, vi tilbyder hos FOF Aarhus, i vores yogaguide

 
Billede af yogaunderviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
INSPIRATION

Træn dit nærvær

Laila Elisabeth Møller-Rasmussen tog springet fra at være AC-fuldmægtig til at blive yogalærer på fuld tid.
FOF AARHUS & ASHTANGA YOGA SHALA

YOGAINSTRUKTØR

Bliv yogainstruktør! På Yoga Uddannelsen får du undervisning på et højt fagligt niveau fra vores instruktører.
FOF AARHUS & ASHTANGA YOGA SHALA

NYHED: YOGASHOPPEN

I Yogashoppen kan du købe grej til din træning, bl.a denne skridsikre øko yogamåtte, som er fremstillet af naturgummi og biologisk nedbrydelig.