Motion og sundhed

Babymassage

Et kursus i babymassage kan øge dit barns kropsbevidsthed og løsne eventuelle spændinger

Ud over selve babymassagen bliver du også undervist i baby-zoneterapi og akupressur. Disse teknikker kan meget effektivt mindske bl.a. koliksmerter og fordøjelsesproblemer. Du får en lang række råd og kyndig vejledning sammen med andre mødre og børn. Tilmeld dig et af vores meget populære babymassage-kurser .

Læs mere om babymassage, og hvorfor det er godt for dit barn

Lær at massere og stimuler dit barns sanser på et babymassage-kursus i Aarhus 
Et barn, der bliver set, udvikler sig til et trygt barn med masser af selvtillid. Forskning viser, at specielt berøring er afgørende for børns trivsel og vækst. Få en grundig indføring i babymassage og lær at stimulere dit barns sanser samt at støtte barnets motoriske udvikling. Læs mere om babymassage.

Et kursus i babymassage skaber tryghed og giver ro.
På kurserne lærer du blandt andet baby-zoneterapi, som er lette tryk under barnets fod. En blid men meget effektiv behandling. Du giver i forvejen sikkert en masse berøring og kontakt til dit barn, og på kurserne får du vejledning og redskaber til at give en endnu bedre babymassage.

Lær at lindre mavesmerter og forbedre immunsystemet
Desuden kan massage og baby-zoneterapi være med til at lindre mavesmerter, øge blodcirkulationen og forbedre barnets immunsystem.

Barselsforedrag

LÆR OM BABYTEGN OG BABY-MOTORIK

God viden for både mor og far
KOM I FORM EFTER FØDSLEN

EFTERFØDSELSTRÆNING

Tilmeld dig og få effektiv kropstræning
MOTION OG SUNDHED

MOTORIK OG RYTMIK

Stimulering af dit barns sanser via rytmik og motorik på en sjov og hyggelig måde.