Motion og sundhed

Fødselsvejrtrækning - Grundforløb

billede af gravid kvinde

Lær fødselsteknik, der hjælper dig til en bedre og mere smertefri fødsel. På dette kursus lærer du at samarbejde aktivt med din krop og tackle veerne med effektive og gennemprøvede redskaber. Nøgleordene er vejrtrækning, afspænding og fødestillinger. Du får styr på, hvad du skal gøre, fra den første ve sætter ind. Ikke-dansktalende kan medbringe en person, der kan tolke uden at betale ekstra for denne. 

Bemærk: Der betales pr. person. Derfor skal par tilmelde, og betale for begge personer. Skriv venligst i notatfeltet, om du deltager alene.

Læs mere om kurset og samarbejdet med Skejbybaby

I samarbejde med Aarhus Jordemoderpraksis, AUH, udvikler FOF Aarhus løbende kurser, der supplerer hospitalets eget tilbud om fødselsforberedelse.

 Du får: 

  • Træning af forskellige vejrtrækningsteknikker
  • Fødestillinger og afprøvning af disse i praksis
  • Visualisering og afspænding 
  • Massageteknikker m.m. til ledsager

Vi har mere end 20 års erfaring med vores fødselskurser. Vores kursister beretter om mindre smerte og større følelse af kontrol over veerne. De oplever færre timer, hvor det for alvor er krævende at være i fødsel.

Grundforløb henvender sig både til par og til kvinder uden ledsager. Du får den nødvendige viden og får afprøvet teknikkerne i praksis. Anbefalet start: uge 28-37.

NB: For ikke-dansktalende er der mulighed for, gratis at medbringe en person, der kan tolke.