Motion og sundhed

Førstehjælp

billedfrise med situationer fra en færdselsulykke hvor der ydes førstehjælp og et billede af en ambulance

Red liv med et førstehjælpskursus hos FOF Aarhus

På et mellemniveau-kursus i førstehjælp lærer du genoplivning, hjertemassage, kunstigt åndedræt og brug af en hjertestarter. Du lærer at håndtere hverdagsskader og ulykker, hvis uheldet skulle være ude.Trænger du til at genopfriske din viden, så tilmeld dig vores livreddende førstehjælpskursus. Udbuddet af kurser varierer fra sæson til sæson.

Læs mere

Kørekort = færdselsrelateret førstehjælpskursus

Skal du have kørekort, er det et obligatorisk lovkrav, at du skal have et færdselsrelateret førstehjælpskursus. Med et kursus i færdselsrelateret førstehjælp kan du redde liv, hvis der sker et uheld i familien, på vejene eller hvor du færdes. Tager du et færdselsrelateret førstehjælpskursus hos FOF Aarhus, kan du få studierabat, hvis du er bosiddende i Aarhus Kommune.

Førstehjælp for forældre og voksne med ansvar for børn

Er du forælder eller har ansvar for børn, så kan et førstehjælpskursus give dig tryghed og gøre dig i stand til at håndtere både hverdagssituationer og nødsituationer. Vi har et førstehjælpskursus i Aarhus, som henvender sig specifikt til forældre eller voksne med ansvar for børn, hvor der fokuseres på børn fra 0 til 10 år. Kurset tager naturligvis afsæt i førstehjælp, men handler også om sygdom og dagligdagsskader, hvor voksne lærer at genkende de mest almindelige børnesygdomme og lærer at håndtere skader. 

FOF Aarhus tilbyder også førstehjælpskurser, hvor fokus kun er på babyer. På kurset lærer du kunstigt åndedræt, genoplivning og hjertemassage til spædbørn. 

 

FØRSTEHJÆLP

FØRSTEHJÆLP TIL KØREKORT

Førstehjælpsbevis til kørekort - STUDIERABAT - Pris kr. 440,-
FØRSTEHJÆLP

FØRSTEHJÆLP

Livreddende førstehjælp og kurser på mellem- og højt-niveau. Førstehjælp til babyer.