Motion og sundhed

FysioPilates og afspænding

En kvinde laver en pilates øvelse, mens hun får hjælp af sin underviser
Den rolige fysiopilates træning- og afspænding er for dig, der har muskel- og ledsmerter eller ømhed. Det kan fx være rygsmerter, skuldersmerter, slidgigt, smerter efter overbelastninger eller uheld. FysioPilates træning og afspænding består af rolige varierende og nænsomme øvelser, hvor hele kroppen styrkes, afspændes og smidiggøres. Det giver velvære til hele kroppen, mindsker smerter i ben, ryg, skuldre og nakke samt forbedrer din balance og kropsholdning.

Læs mere om holdet og hensyntagende undervisning.

Du får:

  • Rolige fysiopilates- og afspændingsøvelser, der forebygger og afhjælper dine smerter.
  • Øvelser, der er styrkende, afspændende og smidiggørende for ryg, skuldre, nakke og bækkenbund. Samt forbedrer din kropsholdning og balance.
  • Viden om, hvordan en god kropsholdning og gode kropsvaner kan forebygge og afhjælpe smerter.
  • Individuel vejledning, så øvelserne udføres bedst muligt.

Der tages hensyn til dig, og de smerter du har. Det er kun de øvelser, der føles godt, er gode for dig, ligesom dine smerter ikke må forværres. Du har mulighed for individuel undervisninge, og der må højst være syv deltagere på holdet. 

Hensyntagende undervisning.
Hensyntagende undervisning er for alle, der pga. deres fysiske eller psykiske handicap ikke kan følge et almindeligt hold. Undervisningen foregår på små hold. Første undervisningsgang skal du underskrive en "tro og love erklæring". Er du i tvivl, så ring til FOF Aarhus på tlf. 86 12 29 55. *Prisen gælder for alle, der bor i Aarhus Kommune, hvis holdet slutter før kl. 18.


Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
9000
tir 13-09-16 11:30
Søndergade 74
Birgit Jørgensen
56 lekt.
Kr. 2170
9002
tir 13-09-16 13:30
Søndergade 74
Birgit Jørgensen
56 lekt.
Kr. 2170
9003
tor 15-09-16 12:00
Søndergade 74
Birgit Jørgensen
56 lekt.
Kr. 2170