Motion og sundhed

Hensyntagende Qi Gong

Billede af gruppe der dyrker hensynstagende qi gong

Meld dig til hensyntagende qi gong undervisning og få øvelser, der ved regelmæssig udøvelse forebygger og helbreder stress og fysiske/psykiske ubalancer. Vi træner enkle grundlæggende qi gong-øvelser og enkle øvelser efter qi gong mester Bruce Francis. Vi udfører øvelserne stående, gående og siddende. 

Læs mere om gi gong og hensyntagende undervisning.

Qi gong er opstået i Kina for flere tusinde år siden og er en meditativ bevægeform, som skaber balance mellem sjæl og krop. Qi betyder energi, og gong noget i retning af at pleje – altså ”at pleje energien”. De langsomme bevægelser udføres med opmærksomhed, der frigør leddene, styrker organerne og balancen, og sindet falder til ro, og du lærer at bruge din krop mere hensigtsmæssigt, hvilket vil forplante sig til dagligdagens bevægelser. 

Hensyntagende undervisning
Hensyntagende undervisning er for alle, der pga. deres fysiske eller psykiske handicap ikke kan følge et almindeligt hold. Undervisningen foregår på små hold. Første undervisningsgang skal du underskrive en "tro og love erklæring". Er du i tvivl, så ring til FOF Aarhus på tlf. 86 12 29 55. *Prisen gælder for alle, der bor i Aarhus Kommune, hvis holdet slutter før kl. 18.